Velkommen til oss

Velkommen til Eiganes og Våland frivilligsentral. Vi er en av ni sentraler i Stavanger kommune, og holder til på Byhaugen. Kom gjerne innom for en prat!


Kan du bidra?

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du ønsker å bidra som frivillig. Når du har sendt inn info, tar vi kontakt så snart vi kan.

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si ifra hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt med deg. Sammen finner vi noe som passer for akkurat deg, og noe du har lyst til å være med på.

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen idag. Klikk på bildene for mer info, eller ta en titt på aktivitetskalenderen lenger ned på siden. Har du gode ideer som du ønsker å realisere? Ta gjerne kontakt med oss!

Velkommen til uformelt barseltreff på Byhaugkaféen onsdager kl.11:00-14:00.

Les mer

Vårt mål er bærekraftige aktiviteter helt på grasrotnivå. Vi arrangerer ulike aktiviteter, kurs, møteplasser og vi vil ha flere med!

Les mer

En perle i kommunedelen, i naturskjønne omgivelser. En møteplass for frivillighet, for lag og organisasjoner og for private arrangementer.

Les mer

71 meter over havet, høyt over byen holder en av landets eldste astronomi foreninger hus.

Les mer

Er du en gluping, en geek, en grubler, eller rett og slett bare glad i brettspill? Nysgjerrig? Da er brettspillklubben noe for deg!

Les mer

Ute på søndagstur? Lyst på vaffel og kaffe? Legg veien om Byhaugen. Her arrangerer vi dugnadsbaserte søndagskaféer der skoleklasser, frivillige lag og organisasjoner m. fl. er vertskap.

Les mer

Vålandstårnet er dessverre stengt grunnet tekniske utbedringer.

Les mer

Aktivitetskalender

Hva skjer? Finner du noe som passer for deg? Du er hjertelig velkommen til å bli med!
Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.
2024 © Eiganes og Våland frivilligsentral